Relatietherapie nodig? | Ik sta voor u klaar


Hoe kan ik u helpen?Maak afspraak

Wat kan ik voor u betekenen?

Even voorstellen

Jan Eekhoudt | Relatietherapie

Mijn naam is Jan Eekhoudt. Ik ben gehuwd, heb drie kinderen en woon in Heiloo. Ik heb mijn ervaring als Gezins- en Relatietherapeut opgedaan in mijn werk voor de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg. Ik ben van oorsprong militair en ben na mijn militaire dienstplicht beroepsmilitair geworden. Na een aantal militaire functies ben ik in 1990 gaan studeren en militair maatschappelijk werker geworden. Als militair hulpverlener ben ik uitgezonden geweest naar Kosovo, Bosnië en Irak. In 2004 ben ik overgestapt naar de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg en ben ik Gezins- en Relatietherapeut geworden. Sinds 2011 ben ik GECERTIFICEERD therapeut in Emotionally Focused Therapy. Tevens ben ik opgeleid door Gertjan van Zessen in de specialistische behandeling van seksverslaving.

De praktijk en Emotionally Focused Therapy

Ik vind het belangrijk dat cliënten zich vertrouwd voelen en weten dat er echt naar hen wordt geluisterd. Dit bereik ik door mijn duidelijke, kleinschalige aanpak. In mijn praktijk baseer ik mij op Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT is een geweldige vorm van relatietherapie. Wilt u meer weten over wat EFT inhoudt? Klik dan hier.

Opleidingen

  • 1994 HBO Maatschappelijk werk, Haagse Hogeschool
  • 2005 – 2006 Voortgezette Opleiding Geestelijke Gezondheidszorg, Pro Education Amsterdam
  • 2006 Module Psychopathologie, Pro Education Amsterdam
  • 2006 Cursus Groepsgedragstherapie, Rino Noord-Holland Amsterdam
  • 2007 – 2009 Opleiding Systeem Therapie, Instituut Systemische Psychotherapie, Ede
  • 2009 – 2011 Erkenning en Certificering in Emotionally Focused Therapie na diverse opleidingen in EFT,  PSYRAAD Oisterwijk.
  • 2013  – 2014 Erkend therapeut in Vat van Zelfwaardering, opleiding bij Gertjan van Zessen
 

NVPA

ICeeft

RBCZ

EFT

De praktijk

Openingstijden

Ralatietherapie

Maandag:         Gesloten
Dinsdag:           10.00-19.00
Woensdag:       09.00-17.30
Donderdag:      10.00-20.30
Vrijdag:              09.00-17.00

Tarieven

  • Het kennismakingsgesprek en het intakegesprek
  • Een sessie relatietherapie
  • Een individueel gesprek

Contact

Therapie Centrum Vleuten
Wetering 11
3541 BN Vleuten

Jan Eekhoudt  | Relatietherapie
E info@relatietherapie-eekhoudt.nl

Lidmaatschappen

NVGR

NVPA

RCBZ

TCZ

iceeft

EFT

Therapie Centrum Vleuten | Relatietherapie

Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk voor relatietherapie. Ik bied verschillende behandelingen aan die gebaseerd zijn op de theorie en praktijk van Emotionally Focused Therapy, EFT. Op deze site kunt u zich informeren over deze vormen van relatietherapie. Begin 2014 heb ik een opleiding bij Gertjan van Zessen afgerond waardoor ik erkend therapeut ben in het Vat van Zelfwaardering. Deze therapie wordt toegepast bij de behandeling van een negatief zelfbeeld en bij de behandeling van seks- en pornoverslaving. Doordat ik RBCZ geregistreerd ben, kunnen mijn behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar.

U kunt op twee plaatsen bij mij terecht, Heiloo en Vleuten. Mijn praktijk in Heiloo is handig voor mensen die in Noord-Holland wonen en is gemakkelijk te bereiken vanuit Alkmaar en de A9. Mijn praktijk in Vleuten is gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht, de A2, de A12 en dichtbij NS Station Vleuten.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact met mij op.